Nu iubiţi!

Despartiri

Despartiri. Cu totii stim ce sunt despartirile de persoana pe care o consideram perfecta pentru  a ne petrece tot restul vietii. Cu totii am trecut prin asa ceva, unii mai intes decat altii. Am invatat ceva din aceste momente nu tocmai fericite din viata noastra?
Toti trebuie sa stim ca despartirea nu este un sfarsit. De ce sa nu privim lucrurile  optimist?
Despartirea aduce lucruri pe care in viata de cuplu nu puteai sa le faci. Nu puteai sa te uiti dupa o femeie/barbat, nu puteai sa nu dai explicatii nimanui despre ce faci, cand faci si de ce faci.
Te simti liber. Asa si trebuie sa fii, chiar si intr-o relatie. LIBER. Liber sa faci ce vrei, cand vrei, cu cine vrei, fara sa dai explicatii.
Gandeste pozitiv si viata o sa iti dea cele mai neasteptate raspunsuri, solutii sau chiar impulsuri. Despre asta vorbim altadata. Eu incep sa  ma bucur de noile usi care mi s-au deschis, de noile persoane care au intrat in viata mea. Deci capul sus.. daca ai ajuns aici in urma unei despartiri gandeste pozitiv. Chiar totul va fi bine (stiu nici mie nu imi placea vorba asta, dar chiar asa se intampla, totul se asaza si o sa fie bine, uneori chiar mai repede decat te-ai asteptat).

2 responses

  1. simpleme

    Si atunci cand te desparti de o persoana care evita sa se afiseze cu tine ce e de facut? Cand simti ca explodezi, te duci ii spui ce ai pe suflet, il bufneste rasul si te impaca in final. Ii suna telefonul..mesaj de la o asa zisa colega. Te enervezi, pleci..ii dai un mesaj de 3 pagini ca meriti mai mult, sa te lase ca are variante si lucruri de genu. Nu iti raspunde. Prietenii iti spun ca va fi bine, dar simti ca se dau lupte in tine si ai teama zilei de maine. Ce e de facut aici? 😦

    iunie 11, 2012 la 01:11

  2. (NU CREDEAM CA O SA DAU SFATURI VREODATA)
    Nu e de facut nimic 🙂 pur si simplu il lasi in pace. Oricat ai incerca tu sa il faci sa se intoarca sau sa fie atras de tine nu vei reusi daca el este preocupat cu altceva. Crede-ma. Nu ai cum sa faci un barbat sa te placa daca il sufoci sau daca ii impui asta. Lasa-l pe el sa vada, singur. Ai prieteni, iesi cu ei si timpul va trece altfel. Numai bine.

    iunie 11, 2012 la 10:18

Nu comenta daca nu ai nimic de zis.